Tarif Defteri İle Yemek Tarif Defteri Aynı Şey Midir?

Tarif Defteri İle Yemek Tarif Defteri Aynı Şey Midir?

 

Tarif Defteri İle Yemek Tarif Defteri Aynı Şey Midir?

 

                                                                                 

Mutfak, sadece yemeklerin pişirildiği ve hazırlandığı bir mekan değil; aynı zamanda lezzetin doğduğu, hayal gücünün sınırlarını zorladığın ve sevdiklerinle buluşmaya hazırlığının belki de evin en keyifli vakitlerinin geçirildiği yer ve bu özel mekanda en yakın dostumuz olan yemek tarif defterinin önemi ve kullanımının sırlarını keşfetmen için sana bir rehber sunuyoruz. Hadi gel birlikte Fulique yemek tarif defterini keşfedelim!

Lezzetli bir tarif için iyi bir planlama ve organizasyon gereklidir. E tabii biraz da el lezzeti ve sevgi tozu:)  Ben de humus yapıyorum ama senin yaptığın gibi olmuyor dedikleri o gizli humus tarifin… Telefonunda ekran görüntüsü aldığın ve sonrasında arayıp bulamadığın, ufacık kağıtlara yazıp nerede unuttuğunu bilmediğin o tarifler işte hepsi Fulique yemek tarif defterinde senin için bir araya geldi! 

 

Fulique yemek tarifi defterinde tariflerini 9 farklı kategoriye ayırabilir ve 135 kısa 270 uzun tarif yazabilirsin. Tabii ki yazabileceğin tarif sayısı bununla sınırlı değil dilediğin kadar sayfa ekleyip tariflerini yazmaya devam edebilirsin. Fulique yemek tarif defteri bir çeşit mutfak defteri de diyebiliriz :) İçerisinde 2 tam sayfa sticker ile birlikte geliyor, bu stickerlar tariflerini eğlenceli hale getirmen ve unutmaman gereken tüyoları işaretlemen için tasarlandı!  Tüm bu tariflerini yemek tarif defteri organizerinin mekanizmalı yapısı sayesinde dilediğin gibi sıralayabilirsin. Örneğin tariflerini yazarken hata mı yaptın? Hiç sorun değil! Mekanizmalı yapısı sayesinde hemen o sayfayı çıkartıp tertemiz bir sayfaya yazmaya devam edebilirsin. 

 

Diğer bir önemli nokta ise yemek tariflerini kullanım alışkanlıklarına göre sıralamak! Örneğin sık yaptığın ana yemekler en başa, sadece yaz aylarında yaptığın reçeller en sona! İşte tam bu noktada en başta bahsettiğimiz 9 farklı kategori devreye giriyor. Peki nedir bu 9 farklı kategori dediğini duyar gibiyim :) 

 

Ana yemeklerden tatlılara, çorbalardan salatalara, mezelere ve hatta turşulara kadar aklına gelebilecek tüm yemek tarifleri için bir kategorimiz var. Bu kategoriler sayesinde tüm yemek tariflerini düzenli bir şekilde saklarken ihtiyacın olduğunda kolaylıkla ulaşabilirsin. 9 Farklı kategori içerisinde sadece yemek tariflerini mi barındırıyor? Tabii ki hayır! Her kategoriyi açtığında kendini birbirinden farklı anlara yolculuk etmeye hazır ol!  Kekler ve pastalar bölümünde aniden burnuna gelen annenin en sevdiğin vişneli turtasının kokusu, ardından mezeler ve zeytinyağlılar bölümüne geçtiğinde gözünde canlanan kalabalık akşam yemekleri… İşte Fulique yemek tarif defterinin içinde sadece tarifler değil her tarifin sende uyandırdığı anılar da birikiyor. Üstelik bu anılar ve yaratıcılığını katarak hazırladığın birbirinden özel tarifler sevdiklerine ve hatta belki ileride çocuklarına kılavuz olacak harika bir miras olacak nitelikte! Fulique yemek tarif defteri özel olarak seçilmiş ve doğaya saygılı şekilde boyanmış vegan deri malzemeden üretildiği için tariflerini yıllarca hiç kaybetmeden saklayabilir ve sevdiklerine hediye bırakabilirsin. Monogram seçeneği ile tüm yemek tariflerini kaybetmeden saklayacağın yemek defterini tamamen sana özel hale getirebilirsin. İster adını, istersen baş harflerini yazdır ve semboller ekle gerisi sana kalmış :)

 

Haydi sen de mutfağındaki en yakın arkadaşın olacak yemek tarif defterini satın almak için “Tarif Defteri” kategorimizi ziyaret et ve 5 farklı seçenek arasından mutfağına en uygun olan modeli seç! 

                                                           
                          

 

Etiketler: Blog Yazısı
Haziran 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR