İsme Özel Ajanda Ve Defterler Fulique Dünyasında!

İsme Özel Ajanda Ve Defterler Fulique Dünyasında!

İsme Özel Ajanda Ve Defterler Fulique Dünyasında!

 

 

İsme özel bir hediye hem senin hem de sevdiklerin için en özel hediyedir!

 

Çalışma masanda ismine özel hazırlanmış bir ajanda ile her yeni güne motive bir başlangıç yapmak mümkün! 

Fulique Dünyasındaki üretkenlik odaklı ajanda ve defterlerimizin üzerine bir de isim baskısı ekleyerek kişiselleştirilmiş ajanda ve defterler sunuyoruz. 

İsim yazma hizmetimizi kullanarak ürünlerimizin üzerine ismini yazabilir, baş harflerini ekleyebilir ya da hediye ettiğin kişiye tamamen ona özel bir hediye armağan edebilirsin.

 

Hangi ürünlerimizin üzerine isim yazdırabilirsin? 

-Fulique Tarif Defteri

-Fulique Geleceği Planlama Ajandası

-Fulique Tarihsiz Planner 

 

Sence güzel bir hediye sürekli kullanılabilecek işlevsel bir ürün mü olmalı, yoksa kendini özel hissettirecek bir ürün mü? Bizce her ikisi de :)

Sevdiklerine her baktığında seni anımsatacak ve kendilerini özel hissettirecek bir hediye vermek istiyorsan doğru yerdesin.

 

 

-Fulique Tarif Defteri

Hepimizin hayatında tarif tutmayı seven klasikçiler vardır :) Mutfakta vakit geçirmeyi ve sevdiklerini kalabalık sofralar etrafında ağırlamayı sevenler için uzun yıllar boyunca tariflerini özenle saklayabileceği Fulique Tarif Defteri tüm teknik özellikleri ile kategorisinin en iyisi! Fulique Tarif Defterinin mekanizmalı yapısı ve içerisinde bulunan seperatörler ile tarifler kategorilere ayrıştırılabilir, tariflerinin yerlerini değiştirebilirsin. Vegan deri formu ve su geçirmeme özelliği sayesinde mutfakta rahatlıkla kullanılabilir. Şık Bleu Blanc tasarımı ile ister kendine istersen yeni ev hediyesi olarak sevdiklerine hediye edebilirsin. 


-Fulique Geleceği Planlama Ajandası 

Yeni başlangıçlara hazırlanan ve hayallerini gerçekleştirmek için nereden başlayacağını bilmeyenler için Geleceği Planlama Ajandası iyi bir yol arkadaşı olabilir. Geleceği Planlama Ajandası 40 sayfalık bir gelişim kısmı ile başlar ve 1 sene içinde ne başarmak istediğini görmene yardımcı olur. Haftanın en önemli 3 şeyi, alışkanlık takibi alanları, haftalık ve aylık değerlendirme sayfaları gibi pek çok bölümden oluşur, tarihsizdir, istenilen zamanda başlanabilir. Vegan deri formu ile çalışma alanlarına renk katar.


-Fulique Tarihsiz Planner 

Senin de çevrende ajanda kullanma alışkanlığını geliştirmek isteyen, kafası hep karışık ve hayatın hızlı akışında hangi işe nereden başlayacağını bilmeyenler var mı? :) Eğer sen de bu şekilde hissediyorsan kulübe hoşgeldin!. İsme özel baskısı, bronz spiralli ve şık altın köşeleri ile hem çok şık hem de çok kullanışlı Kişiselleştirilebilir Tarihsiz Planlayıcı ile sende ajanda kullanma motivasyonu kazanabilirsin!


Ufak bir hatırlatma!

 

Sevdiklerinin doğum günleri, Anneler Günü, Sevgililer Günü derken kendine hediye vermeyi ihmal etmiyorsun değil mi? Sen çok değerlisin ve en güzel hediyeyi kendine vermelisin.

 

Umarım bu yazımız hediye seçimlerin için iyi bir yol gösterici olmuştur. Kişiselleştirilmiş ürünler ile ilgili sormak istediklerin veya ekibin için isme özel toplu bir alım yapmak istersen, [email protected]’a mail atabilirsin.
Etiketler: Blog Yazısı
Eylül 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR