Hedef Belirle & Hayallerini Gerçekleştir

Hedef Belirle & Hayallerini Gerçekleştir

Bunu moralini bozmak için söylemiyorum. Ama bilmen lazım çünkü 2020’nin %15’i geride kaldı.

 

Sene başında kurduğun hayalleri hatırlıyor musun? 2020’yi taptaze umutlarla karşılamıştın. ‘Bu sene her şey bambaşka olacak!’ demiştin.

 

Şimdi hayallerini gerçekleştirmeye başlama zamanı. Ertelemeden, bahane üretmeden. Haydi sıva kollarını ve başla istediğin yerden. Çünkü farkında değilsin ama zaman o kadar çabucak geçiyor ki. 2020 gerçekten farklı bir, senin yılın olsun istiyor musun?

 

O halde şimdi başla, tam şu anda!

 

 

Nasıl mı? Ajandanın en baş sayfalarında yola çıkmadan önce elinde neler var bulman için bir değerlendirme sayfası var. Şapkanı önüne al ve düşün. Kendine samimi ol cevaplarını ver.

 

 

Bu aşamayı yaptıysan kendini hayallerini daha iyi biliyorsun demektir. Şimdi sıra onları yazıya dökmekte. Hayatın boyunca yapmak istediğin 25 şey nedir? Haydi yaz hayallerini!

 

 

Hayalleri seviyoruz, hayallerin olmazsa olmaz! Ancak hayallerini gerçekleştirebilmen için odaklanman da gerekiyor. İşte bu nedenle yazdığın 25 hayaline bak ve içlerinden sadece 5 tanesini aşağıdaki sayfaya not et.

 

 

Şimdi her şey daha net değil mi? İlgilenmen gereken sadece 5 madden, hayalin, fikrin var. Artık hazırsın, odaklan ve harekete geç!

 

 

Etiketler: hedef belirleme
Ocak 09, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR