Fulique Anneler Günü Hediye Rehberi

Fulique Anneler Günü Hediye Rehberi

 

An-ne.

İlk sesleniş ve

içinde onlarca anlam barındıran iki hece bir kelime.

Bazen karşıdan karşıya geçerken sımsıkı tuttuğun el, bazen ateşini ölçerken alnına konan öpücük, bazen de buzdolabının üzerinde bulduğun not: ‘Buzlukta börek var, senin sevdiğinden’.

Hayatımızın her alanında, yalnızca varlığıyla değil; kalbimizde de yer edinen ve hep yanımızda hissettiren canımız annelerimizin anneler gününü tüm içtenliğimizle kutluyoruz.

Anne diyoruz ama aslında bizi şefkatiyle büyütüp, ‘İyi İnsan’ yetiştirmeyi amaçlayan ve hayatımızın en kutsal yerinde ‘Anne’ figüründe dimdik duran baba, abla, teyze, anneanne ve nicelerinin de anneler günü kutlu olsun.

 

Dünya çapında annelerimize sevgimizi ve minnettarlığımızı gösterdiğimiz bugünde, size fikir vermesi adına birkaç hediye önerisiyle geldik.

Bahçeden toplanan bir demet papatyanın bile sırf bugün hatırlandığı için dünyanın en mutlusu olacağını bildiğimiz annelerimize, biz de Fulique olarak hediye önerilerimizi derledik ve ortaya bu liste çıktı. Umarız karar vermenize yardımcı olur.

  1.    Mutfağının Şefi Olan Annelere Tarif Defteri: 

Alarmsız bir pazar gününde odanı aydınlatan günışığı, mutfaktan gelen mis kokular ve çatal bıçak sesleri…

Annem beni hem sevgisiyle hem de nefis yemekleriyle doyurur diyorsan tarif defteri tam da annene göre bir hediye!

 

Pişirmeyi, denemeyi ve paylaşmayı seven ve mutfağının şefi olanlara özel olarak hazırlanan tarif defteri, bu özel günün uzun yıllar boyunca gülümsenerek hatırlanması için hazırlandı. 

 

Kendine has yorumlar katılarak hazırlanan nefis yemekler, tatlılar ve çok daha fazlası gelecek nesillere hatıra kalsın diye özenle hazırladığımız tarif defteri Anneler Günü’ne anlam katacak bir hediye. Ama unutma en güzel hediye annenin tariflerini bu deftere temize geçmen olacak! :)

 

Monogram servisi ile tarif defterinin üzerine gold renkte isim yazdırmak da bu anlamlı hediyeyi bambaşka yapacak bir detay :)

 

  Tarif Defterine göz at

 

  1.  Plan Yapmayı-Yazmayı ve Hatta Evin Belirli Yerlerine Not Kağıtları Bırakmayı Seven Annelere:

Yazmak en iyi terapi yöntemlerindendir ve yazmak zihnin yorgunluğunu alır. Belki bundandır annelerin evin köşelerine notlar bırakması; ocağı kontrol et, kapıyı kilitlemeyi unutma, akşam şu yemek var (bu notta çizim bile olabilir)…

Hatta burada ekip arkadaşımız Elif kendi annesinden örnek vermek istedi :) 

-Annem çalıştığı zamanlarda ben ve kardeşimin uyanma saatinden önce işe gitmek için evden çıkmış olurdu. Her sabah hiç üşenmez; not kağıdına kahvaltılıkların yerini yazar, bazen buzdolabının içinin krokisini çizer bazen de güneş, bulut çizerek günaydın derdi bize. Sonra ben de bu notları biriktirmeye başladım. Notlar öyle birikti ki minicik kağıda yazılmış  ya da karalanmış ifadeler bir günlüktü adeta. Arada karnelerimi biriktirdiğim dosyayı açar okurum bu günlüğü. Şimdi anlıyorum da meğer annem ne çok severmiş yazmayı!

Konu nereden nereye geldi sahi! Eğer sen de günün koşuşturmacasında seni düşünüp gülümsetebilen annenin, yazdıkları; dile getirdikleri ve karışık görünen ama dikkatli bakınca da ‘Heee’’ denilip anlaşılabilen çizimleri için şık bir öneri Journal Defter!

Gold detaylı kumaş kaplı kapağı, noktalı iç sayfaları ile mürekkebi arkaya çok çok az geçiren sayfa yapısı ve monogram servisi ile çok özel bir hediye olabilir. Monogram servisi ile Journal defterin üzerine isim yazdırabilir ve tamamen annene özel bir hediye oluşturabilirsin. 

 

Journal Deftere göz at

 

 

3.  Evde Ofiste Çalışma Masasında Gününü Yazarak Planlamayı Seven Annelere:    

 

Herkesin bir hayali vardır ve bizce en çok da annelerin hayallerinin gerçekleşmesi gerek! Kendi döneminin şartlarından daha iyi bir hayata bizi hazırlamak için çabalayan, uykusuz gecelere ve tüm zorluklara rağmen yapabileceğinin en iyisi olan anneler, annelerimiz.

 

Belki işyerinde belki de evin en güzel köşesinde bir fincan kahve ile günün işlerini not alıp planlarının takibini yapabilsinler diye Geleceği Planlama Ajandası.

 

Öyle klasik bir ajanda önerisi yapacağımızı sanmayın çünkü Geleceği Planlama Ajandası bir ajandadan çok daha fazlası. Bunca zamandır hep bir keşif yolculuğu diye bahsettiğimiz Geleceği Planlama Ajandası hayallerini hedefe, hedeflerini de gerçeğe dönüştürmek isteyenler için hazırlandı. 

Bu özel günde annesine kendi içinde çıkabileceği bir yolculuğun biletini vermek isteyenlere isme özel baskı seçeneğiyle Geleceği Planlama Ajandası Fulique ekibinden öneri :)

Şık organizeri, klipsli mekanizması ve özgün kurgu içerikleri ile hem çok anlamlı hem de monogram servisi ile kişiye özel bir hediye😊 Yıllar boyu kullanılabilecek bir ajanda çünkü klipsli mekanizması sayesinde yalnızca iç sayfa satın alınarak ajanda yenilebilir.

Hayalleriyle planlarını gerçekleştirdikçe kendini iyi hisseden ve kırtasiye gereçlerini çok seven annelere Geleceği Planlama Ajandası!

 

Geleceği Planlama Ajandasına göz at

 

Yalnızca bir gün ile sınırlı tutamayacağım sevgimin tarifsiz karşılığı annem, anneciğim; ilk sözcüklerimden bugüne, beni benden daha çok düşündüğün her günde sana olan minnettarlığım, hayranlığım sonsuza dek sürecek iyi ki varsın, ilhamım.

Anneler günü notu da editörümüzden jest olsun hadi :)

Fulique olarak Anneler Gününde size fikir vermesi için hazırladığımız öneriler bu şekilde :) Umarız ilham  veren kırtasiye gereçleri olarak bu özel gün için de ilham olabiliriz.


 
Etiketler: anneler günü, anneler günü hediye, anneye hediye
Nisan 19, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR