"Askıda Defter" Kampanyası

"Askıda Defter" Kampanyası

 

Ülke olarak oldukça zor bir süreçten geçiyoruz, üzüntümüz ve acımız oldukça taze bu yüzden bir süredir gündemi meşgul etmemek adına iletişimimize ara vermiştik.

 

Bu süreçte arka planda maddi ve manevi olarak elimizden gelen desteği vermek için çok çalıştık.

 

Deprem bölgesindeki çocuklarımız için kırtasiye yardımları kapsamında çeşitli kurumlar ve bölgeye direkt ulaşan yardımlar aracılığı ile çocuklarımıza defterlerimizi ulaştırmaya başladık ve ilerleyen süreçte de ulaştırmaya devam edeceğiz.

 

Deprem bölgesinde bulunan çocuklarımız için oluşturulan oyun alanlarında boyama ve çizim gibi aktivitelerde kullanılabilen defterlere katkı sağlamak için "Askıda Defter" alarak destek olabilirsiniz.

 

"Askıda Defter" deprem bölgesinde bulunan çocuklar için oluşturulan alanlarda ve konteyner anaokullarında yapılan okul öncesi çalışmalarına katkı sağlamak için başlattığımız bir yardım kampanyasıdır.

 

"Askıda Defter" kampanyası kapsamında yer alan ürünler herhangi bir ticari amaç gütmeksizin, bölgeye yapılan defter bağışlarına eklenecektir.

 

Ürün alımında kendi adresinizi seçebilirsiniz, ürünler seçtiğiniz adrese gönderilmeyecektir. Çeşitli kurumlar ve okullar aracılığı ile toplanan yardımlar ile doğrudan deprem bölgesindeki çocuklarımıza gönderilecektir.

 

 

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

 

 

 

 

Etiketler: "Askıda Defter" Kampanyası
Şubat 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR